nl nlde deen gb

Camping in Aalsmeer met royale jachthaventrekkershut aan het water 11

Onze camping in Aalsmeer is verweven met een ruim opgezette jachthaven aan de Westeinderplassen die plaats heeft voor driehonderd boten. Geniet van de gemoedelijke sfeer, onze gastvrijheid, maar vooral van een fijn verblijf in uw caravan, camper, tent of boot. Beleef een onvergetelijke tijd op en aan het water op onze camping in Aalsmeer!

Camping met ligplaats voor boot in jachthaven

Op onze camping kunt u op diverse manieren kamperen. Het is geweldig om een ligplaats met een privé graslandje te huren. Hier kunt u kamperen in een tent en kampeert u pal aan het water. Heeft u een eigen boot, dan kunt u aanmeren bij uw kampeerplaats en gaan varen wanneer u maar wilt. Deze kampeerplaatsen liggen aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer, op zeer korte afstand van de Westeinderplassen. Door de zachte grond is het helaas niet mogelijk om op de landjes te kamperen met een caravan of camper.

Kamperen met camper of caravan bij Recreatiepark Aalsmeer

Wilt u graag kamperen met een camper of caravan? Recreatiepark Aalsmeer biedt camperplaatsen aan voor campers tot 7,5 meter op haar parkeerterrein, gelegen aan een riante groenstrook. Hier kunt u uiteraard ook kamperen met uw caravan of vouwwagen.

Kamperen met een tent op een eiland op de Westeinderplascamping aan het water 4

Recreatiepark Aalsmeer heeft een prachtig eiland op een unieke locatie in het Westeinderplassengebied waar u kunt overnachten in een tent. Hoe bijzonder is dat, overnachten op een onbewoond eiland! Voor deze locatie dient u vooraf een tentvergunning bij ons aan te vragen. Deze plaatsen worden alleen voor het gehele seizoen verhuurd.

Bijzonder overnachten in een trekkershut op onze camping in Aalsmeer

Wilt u op bijzondere wijze overnachten op een camping in Aalsmeer? Huur dan een trekkershut. Direct aan het water gelegen, op korte afstand van de Westeinderplassen. De hutten zijn per boot te bereiken en dat maakt het des te specialer. Kom slapen en genieten in Aalsmeer.

Eropuit tijdens uw vakantie bij Recreatiepark Aalsmeer

Onze camping in Aalsmeer is de perfecte locatie voor watersportliefhebbers. Daarnaast zijn er nog zoveel andere mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Nabij de camping met jachthaven liggen diverse toeristische attracties. Amsterdam ligt op steenworp afstand. Ga heerlijk winkelen, uit eten of cultuur snuiven om maar een paar voorbeelden te noemen. Bekijk hier onze tips voor een geslaagd dagje uit.

Kamperen aan het water

Kamperen aan het water, dat kan op Recreatiepark Aalsmeer; een jachthaven én camping in één.

Camperplaatsen op Recreatiepark Aalsmeer

De camperplaatsen zijn direct gelegen aan een riante groenstrook, hier kunt u ook uw tuinset plaatsen.

Bekijk onze camping
Onze partners: