nl nlde deen gb

Passantenplaats in Aalsmeer – huur een ligplaats met een privé graslandje bij Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer is een jachthaven in Aalsmeer met meerdere locaties. Vaart u op de Ringvaart tussen Amsterdam en Leiden, of de Westeinderplassen en bent u op zoek naar een ligplaats, ontdek dan de mogelijkheden bij Recreatiepark Aalsmeer.

In onze jachthaven kunt u voor één of meerdere nachten een ligplaats huren. Daarbij kunt u kiezen uit diverse soorten ligplaatsen, variërend van box tot aanlegsteiger met een privé graslandje.

De ligplaatsen met privé graslandje zijn ideaal wanneer u bijvoorbeeld graag ’s avonds wilt barbecueën. Ook voor de kinderen is het een fijne plek om even te spelen of misschien zelfs wel te overnachten in een tent. Op de plaats kunt u maximaal 1 tent plaatsen. Echt genieten van een fijne vakantie aan het water!

Let op: een ligplaats zonder graslandje, kunt u uitsluitend op de dag zelf telefonisch reserveren.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze voorzieningen:

  • gebruik sanitair in het sanitair gebouw
  • recreatieruimte met dartbord en tafeltennistafel (darts en tafeltennisbatjes zelf meenemen)
  • boeken-uitleenservice
  • afgezette zwemgelegenheid in natuurwater
  • gratis Wifi

Amsterdam en Leiden bezoeken per boot

Omgevingpassantenplaats jachthaven aalsmeerRecreatiepark Aalsmeer is zeer centraal gelegen en is een ideale tussenstop voor een bezoek aan bijvoorbeeld Amsterdam of Leiden. Beide steden liggen op korte afstand en zijn binnen enkele uren per boot te bereiken.

Omgeving

Bent u in de gelegenheid om een dagje, of misschien wel langer, te verblijven voordat u uw vaartocht voortzet, dan biedt de omgeving van Aalsmeer u diverse leuke mogelijkheden. Bekijk onze tips. Kom ook varen, slapen en genieten bij Recreatiepark Aalsmeer!

Meer informatie over onze passantenplaatsen

Voor meer informatie over onze passantenplaatsen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Beschikbaarheid Reserveer direct

Ontdek onze jachthaven
Onze partners: