nl nlde deen gb

Kamperen met tent aan het water op een camping met jachthaven

kamperen 9

Kamperen met een tent aan het water, dat kan op Recreatiepark Aalsmeer; een jachthaven en camping in één. Deze exclusieve combinatie zorgt ervoor dat kampeerders hun verblijf kunnen combineren met fantastische watersportmogelijkheden als varen, suppen, zwemmen en vissen. De kampeerplaatsen bevinden zich direct aan het water op korte afstand van de Westeinderplassen. Kom ook varen, slapen en genieten in Aalsmeer!

Aan het water kamperen met de tent in Aalsmeer is een belevenis op zich

Aan het water kamperen met de tent in Aalsmeer is een fantastische belevenis. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het sanitair, gratis wifi en recreatieruimte met tafeltennistafel. Lees hier meer over onze faciliteiten. Op diverse kampeerplaatsen is naast een kampeerplaats voor de tent een aanlegsteiger voor boten tot 9 meter aanwezig. Bootbezitters kunnen elk moment van de dag aan- en afmeren. Vanaf de kampeerplaats bent u binnen no-time op de plassen. En het uitzicht is waanzinnig!

Dagje naar Amsterdam of een ander uitje

glamping tentU kunt heerlijk genieten op uw plekje aan het water, een hengeltje uitgooien of een verfrissende duik nemen. U kunt ook prachtige vaartochtjes maken in de omgeving. Kiest u ervoor om op de Westeinderplassen te blijven of maakt u een vaartocht naar Leiden of Amsterdam? Ook een vaartocht naar één van de andere plassen van het Hollandse Plassengebied kunnen wij u aanraden. 

Wilt u met de auto of fiets de omgeving ontdekken, dan zijn er ook vele mogelijkheden. Binnen een half uur bent u bijvoorbeeld met de auto al in Amsterdam, Haarlem of Leiden. 

Liever een museum bezoeken, naar de dierentuin of een speeltuin, de omgeving biedt u tal van mogelijkheden. Eén vakantie bij Recreatiepark Aalsmeer is eigenlijk te kort om alle mooie plekken te ontdekken!

Tentplaats met aanlegsteiger

  • tentplaats met oppervlakte van circa 100 m²
  • water- en elektra aansluiting op de plek (eurostekker zelf meenemen)
  • aanlegsteiger voor 1 boot tot 9 meter
  • tentplaatsen gescheiden door groene hagen
  • tentplaatsen zijn niet geschikt voor caravans, vouwwagens of campers.

Recreatiepark Aalsmeer beschikt niet over een trailerhelling om uw boot te water te laten. Wij adviseren u graag voor alternatieven.

Beschikbaarheid Reserveer direct

Tentplaats aan het water

  • tentplaats met oppervlakte van circa 100 m²
  • water- en elektra aansluiting op de plek (eurostekker zelf meenemen)
  • tentplaatsen gescheiden door groene hagen
  • tentplaatsen zijn niet geschikt voor caravans, vouwwagens of campers.

Beschikbaarheid Reserveer direct

Bekijk onze camping
Onze partners: