nl nlde deen gb

Ingerichte tent aan het water huren in Aalsmeer, het ultieme glamping gevoel

ingerichte tentRecreatiepark Aalsmeer biedt luxe ingerichte tenten op een unieke locatie. U verblijft namelijk aan de rand van het water, ideaal wanneer u wilt varen of watersporten. Het uitzicht over de Westeinderplassen is werkelijk schitterend. Kom ook slapen, varen en genieten in Aalsmeer en reserveer een Glamping tent

Comfortabel overnachten in een ingerichte tent

De Glamping tenten van Recreatiepark Aalsmeer zijn van het merk De Waard. Een kwalitatief hoogstaande tent die we al helemaal voor u hebben ingericht zodat de vakantie direct kan beginnen.
Zo is de ingerichte tent voorzien van een zithoek voor zowel binnen als buiten. In de keuken treft u een koelkast en keukeninventaris aan. U overnacht op comfortabele bedden en hoeft alleen nog maar beddengoed mee te nemen. Kom helemaal tot rust aan het water en geniet van een heerlijke vakantie in Aalsmeer!

glamping tentDe glampingtenten in het kort:

  • gelegen aan het water
  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • zithoek
  • tuinmeubilair
  • keuken met koelkast en keukeninventaris

Download de inventarislijst

Glamping aan het water met uw eigen of een gehuurde boot.

Wilt u met de boot komen, dan is dat geen enkel probleem. Deze kunt u voor de tent aanmeren. Wanneer u liever een boot huurt tijdens uw verblijf, dan bieden wij diverse mogelijkheden.
U kunt prachtige vaartochtjes maken in de omgeving. Kiest u ervoor om op de Westeinderplassen te blijven of maakt u een vaartocht naar Leiden of Amsterdam? Ook een vaartocht naar één van de andere plassen van het Hollandse Plassengebied kunnen wij u aanraden.

Dagje naar Amsterdam of een ander uitje

glamping tentU kunt heerlijk genieten op uw plekje aan het water, een hengeltje uitgooien of een verfrissende duik nemen. Gaat u er liever op uit dan zijn er tal van leuke uitstapjes. Binnen een half uur bent u met de auto in Amsterdam, Haarlem of Leiden.

Liever een museum bezoeken, naar de dierentuin of een speeltuin, de omgeving biedt u tal van mogelijkheden. Eén vakantie bij Recreatiepark Aalsmeer is eigenlijk te kort om alle mooie plekken te ontdekken!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze Glamping tenten aan het water, u kunt altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Graag tot ziens bij Recreatiepark Aalsmeer!

Beschikbaarheid Reserveer direct

Bekijk onze glampingtenten
Onze partners: