nl nlde deen gb

Trekkershut huren in Aalsmeer aan het water

trekkershut aalsmeer

Een trekkershut in Aalsmeer huren voor vier personen kan op Recreatiepark Aalsmeer, een jachthaven en camping in één. Onze trekkershutten staan direct aan het water. Bij het opendoen van de gordijnen geniet u van een bijzonder uitzicht. Het mooie is dat het huren van een trekkershut samengaat met allerlei watersportactiviteiten gezien de ideale ligging.

Trekkershut huren voor 4 personen

Huur een 4-persoons trekkershut op Recreatiepark Aalsmeer. Hier geniet u van ultieme gezelligheid op een A-locatie tegen een betaalbare prijs. Wie wil dat nou niet?

De trekkershutten zijn voorzien van:

  • 2 stapelbedden met matrassen en kussens
  • Vaste eettafel met 4 stoelen
  • Elektrisch kooktoestel en waterkoker
  • Kledinghaken en spiegel
  • Stoffer en blik, bezem en afvalbak
  • Afwasteil, jerrycan, dweil en emmer
  • Picknicktafel en waslijn
  • Verwarming (tegen meerprijs)

Het enige wat u mee hoeft te nemen zijn slaapzakken, kussenslopen, pannen, bestek, borden, afwasmiddel en vaat- en theedoek.
De hutten zijn niet voorzien van sanitair, uiteraard kunt u gebruik maken van ons sanitairgebouw.

Trekkershut aan het water hurentrekkershut aalsmeer

De trekkershutten die u kunt huren staan aan het water. Vanaf de zwemsteiger kunt u een verfrissende duik in het water nemen of bijvoorbeeld rustig gaan vissen. Een andere leuke mogelijkheid is kanovaren over de Westeinderplassen te huur bij Zeilschool Aalsmeer.

De trekkershutten liggen in een schitterende omgeving aan de ringvaart van de Haarlemmermeer en nabij de Westeinderplassen. Gedurende uw verblijf kunt u beide wateren verkennen of een uitstapje maken naar Aalsmeer of het altijd gezellige Amsterdam dat op steenworp afstand ligt.

Wilt u meer weten over onze trekkershut of direct een verblijf reserveren, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Beschikbaarheid Reserveer direct

Bekijk onze gezellige trekkershut
Onze partners: