nl nlde deen gb

Glamping De Waard Tent huren aan het water in Aalsmeer

glamping tent de waardPer juli 2020 kunnen er op Recreatiepark Aalsmeer gloednieuwe Glamping de Waard tenten worden gehuurd. De Glamping De Waard tenten zijn compleet ingericht met echte bedden, een keuken met koelkast en inventaris en een zithoek voor zowel binnen als buiten. Je hoeft alleen zelf beddengoed mee te nemen en het genieten kan beginnen.

Glamping aan het water met uw eigen of een gehuurde boot.

Wilt u met de boot komen, geen probleem. Deze kunt u voor de deur aanmeren. Of wilt u er liever een boot bij huren gedurende uw verblijf, ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Recreatiepark Aalsmeer. U kunt prachtige vaartochtjes maken in de omgeving. Kiest u ervoor om op de Westeinderplassen te blijven of maakt u een vaartocht naar Leiden of Amsterdam? Ook een vaartocht naar één van de andere  plassen van het Hollandse Plassengebied kunnen wij u aanraden.

Dagje naar Amsterdam of een ander uitje

U kunt heerlijk genieten op uw plekje aan het water, een hengeltje uitgooien of een verfrissende duik nemen. Gaat u er liever op uit dan zijn de Glamping De Waard tenten centraal gelegen voor tal van leuke uitstapjes. Binnen een half uur bent u met de auto in Amsterdam, Haarlem of Leiden. Liever een museum bezoeken, naar de dierentuin of een speeltuin, de omgeving biedt u tal van mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze Glamping De Waard tenten aan het water, u kunt altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Download de inventarislijst

Beschikbaarheid Reserveer direct

Bekijk onze glampingtenten
Onze partners: