nl nlde deen gb

Ligplaats huren in Aalsmeer aan Westeinderplassenligplaats kade of box 3

Recreatiepark Aalsmeer biedt diverse typen ligplaatsen aan in de jachthaven, aan de Westeinderplas of aan de Ringvaartzijde. Of u nu op zoek bent naar een ligplaats in een box, langs de kade, een jollensteiger, een ligplaats met een privé graslandje of een overdekte ligplaats, Recreatiepark Aalsmeer biedt altijd een ligplaats die past bij uw wensen.

Ligging van alle ligplaatsen

Recreatiepark Aalsmeer heeft meerdere locaties waar u kunt aanmeren en verblijven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een ligplaats reserveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ligplaatsen voor boten met privé graslandje

Recreatiepark Aalsmeer biedt unieke ligplaatsen voor uw boot met een privé graslandje. Op het graslandje kunt u bijvoorbeeld een tent opzetten, barbecueën, recreëren, maar vooral genieten van een fijn verblijf aan het water.

Ligplaats in een box of langs de kadeligplaats met graslandje 1

U heeft de keuze uit diverse boxmaten die allen voorzien zijn van een loopsteiger. Wel zo makkelijk voor het instappen. Na het varen kun u nog heerlijk genieten op onze groenstroken. Even lekker een drankje nuttigen terwijl de kinderen een potje voetbal spelen. Of gaat u toch nog even de barbecue aansteken?

Overdekte ligplaatsen in Aalsmeer

Tevens bieden wij overdekte ligplaatsen voor boten in onze botenloods in Aalsmeer. Kiest u voor gemak en minder onderhoud dan zijn de overdekte ligplaatsen zeker een aanrader.

Jollensteiger

De boten worden uit het water getrokken en liggen op de steiger. Deze ligplaatsen zijn geschikte voor kleine en lichte boten tot 5 meter.

Aanvraag ligplaats overeenkomst Reglementen en voorwaarden

Ontdek onze jachthaven
Onze partners: