nl nlde deen gb

Op het water

De Westeinderplassen is een van de grootste binnenmeren van Nederland. Op de 'Grote Poel' is het heerlijk varen, terwijl een tocht tussen de eilandjes en over de 'Kleine Poel' voelt als een ontdekkingsreis. Een heerlijk gebied om in een rustig tempo te genieten van de kleine slootjes en doorsteekjes.

Bootje huren

Wilt u op eigen gelegenheid de Westeinderplassen gaan verkennen, huur dan zelf een bootje. Wilt u liever een kapitein mee aan boord die u rondvaart, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

www.huureensloepje.nl

Suppen

Stand up Paddling is de nieuwste rage op het gebied van waterrecreatie. Peddelend op een breed en zeer stabiel board leer je de Westeinderplassen op een hele andere manier kennen. Superleuk en gezond om te doen.

www.jachthavenstenhuis.nl

Zeilschool Aalsmeer

Bij zeilschool Aalsmeer kunt u terecht voor zeil- en surflessen voor jong en oud. Heeft u al ervaring opgedaan en wilt u zelf een tochtje maken, dan kunt u hier terecht voor het huren van diverse typen zeilboten.

www.zeilschool-aalsmeer.nl

Westeinder rondvaart

Een ontdekkingstocht van ongeveer één uur op de Westeinderplassen bij Aalsmeer. Genieten van ongerept gebied. Dat is de unieke belevenis die u ervaart tijdens deze rondvaart met een open boot. Uiteraard komt ook de voor het gebied zo bekend zijnde trekheestercultuur aan bod.

www.westeinderrondvaart.nl

Aalsmeer Rondvaart

Met een overdekte houten praam maakt u een rondvaart door Aalsmeer-Oost van ongeveer één uur. U vaart over de Ringvaart van de Haarlemmermeer en door ondiepe slootjes en meertjes met zicht op de seringenakkers. U komt van alles te weten over het ontstaan van het poldergebied rondom Aalsmeer en de luchthaven Schiphol.

www.aalsmeerrondvaart.nl

Kanoën

Tussen de Grote en de Kleine Poel bevindt zich een eilandengebied met talloze sloten, slootjes, binnenpoelen en vele doorvaarten. Een prachtig gebied om per kano te verkennen.

www.zeilschoolaalsmeer.nl

Onze partners: